Kiállítások
Egy-egy kiállításon sok öteletet kaphat a terepasztal építést fontolgató modellező. Készítettem néhány fényképet, melyeket itt megosztanék veletek. Nem vagyok profi fotós, így a képek minősége hagy némi kivánni valót maga után. Számomra a lényeg inkább az emlék...

2014. október 10.
Szokásos évi Temofeszt kiállítás a Vasúttörténeti Parkban... jellemzően a kisebb méretarányok (TT és N) kedvelőinek. Nemzetközi társaság gyűlt össze a TT-s táborban, látszott, hogy valóban játszanak a fiúk! Önmagam számára az is biztossá vált, hogy változatlanul nem tetszik igazán a modulok össze-visszasága. A csúcs megint a LEGO volt... a Nyugati pályaudvar igazán impozáns, látványos, lélegzet elállító...
(69 darab kép)
2013. október 25.
A gödöllői kiállítás szerintem még nem hagyomány - hiszen csak másodjára került megrendezésre -, de biztosan az lesz belőle! A szervezők patinás környezetet találtak igazán szép és magas színvonalon elkészített modellvasút bemutatására. Élmény volt a javából!
(99 darab kép)
2013. október 11.
Immáron ötödik alkalommal került megrendezésre a Temofeszt. A helyszín a Vasúttörténeti park, ami hangulatában jól illeszkedett a kiállításhoz. Az élmény és a látvány bennem vegyes érzelmeket keltett... de ez általában így szokott lenni egy kiállításon.
(80 darab kép)
2011. október 24.
A Gödöllőn megrendezett kiállítás mottója lehetne: "a kevés néha több!"
(54 darab kép)
2011. július 9.
Látnivalók tömkelegével kényeztetett az Északi Járműjavító kiürített üzemcsarnokában rendezett kiállítás. A galéria képei azonban csak négy, általam kiemelet témát mutatnak be. Ezek közül is kiemelem a kis vidéki vasútállomás idilljét (realitását tekintve: maxiRespect!).
(61 darab kép)
2011. július 3.
Egy nap hijján pont egy éve látogattam meg tavaly a veresegyházi kiállítást. Idén is készítettem néhány képet. Külön figyelmetekbe ajánlom a Medvepark megjelenítését! Ezektől az apróságoktól lesz szerintem élettel teli egy modellpálya.
(41 darab kép)
2010. október 23.
A bécsi Modellbaumesse... ez most tetszett. Számomra különösen látványos volt az 1-es méretű gőzmozdonyok bemutatója az egyik kiállítónál.
(41 darab kép)
2010. október 9.
A siker ismétlést kíván... őszi kiállítás az ÚjBuda Centerben. Ami igazán tetszett, azok a LEGO vonatok voltak. Ha én ezt gyerek koromban tudtam volna!
(30 darab kép)
2010. július 4.
A veresegyházi vasútmodellezők nyári bemutatója.
(14 darab kép)
2010. május 8.
Mozgalmas egy hétvége... tegnap is kiállítás, ma is kiállítás. Most éppen a "424-esek" egy kelenföldi kis művelődési házban.
(12 darab kép)
2010. május 7.
A budafoki ÚjBuda Centerben rendezett első kiállítás. Jól sikerült, ezért aztán lett folytatása.
(13 darab kép)
2008. augusztus 3.
Az Északi-Járműjavítóban rendezett első kiállitásról készült képek. Igazán hangulatos volt... stílusosan a nagyok között voltak a "kicsik".
(45 darab kép)
2007. december 1.
A müncheni "Modelbaumesse" kiállításon tett kirándulás emlékei. Az igazat megvallva ott nem készült fénykép, csak a pályaudvaron. A visszaúton azonban rövid pihenőt tettem Salzburg városában, ahol a vontatási telep egyik épületében találtam rá az egyik helyi modellvasútklub terepasztalára.
(39 darab kép)
2007. február 18.
A pécsi modellvasút klub által szervezett kiállítás.
(33 darab kép)
2006. március 18.
Modellvasúti kiállítás a 424Klub szervezésében a Lurdy Házban.
(22 darab kép)